kdo iz škofje loke ali okolice????

Subscribe to kdo iz škofje loke ali okolice???? 12 post(s), 4 voice(s)

Icon-m lapajne 31 post(s)

kdo iz škofje loke ali okolice????

Icon-m freeman 6 post(s)

Sej če si iz tistih krajou zihr pozanš mungose (al kaj so že)

Jpavli_icon jpavli 406 post(s)

jep,jep,večina jih je od tam moongoos crew

Da ne odpiram nove teme bi vprašu če kdo ve kok kg bi zdržu moj inverse 151 preden bi se zlomu?

ne gre za kile, gre za to kaj boš delal z njim. okverno je 151ka narjena za tam nekje do 70Kg, dejstvo pa je da če en 50 kilski mladič na polno zajaha smreko pr 50 na uro…verjetn bord ne bo zdržal. Razlog, da dila poč je(vsaj pri men) to, da se ne pristaja prav na kikerjih(ful na nose/tail)...v tem primeru bi te morala recimo bolj skrbet kolena kot board.

Ja en mi je reku da je posledica k je bord tok lahek da se hitrej zlom.

ne, dile je še vedno dost trpežna…sej ne delamo iz porcelana,ane? Razlog, da je (naj)lažji lohk pogledaš v kakšnem šopu, kjer maš semple narezanih dil: masa, raili so pol tanši kot pri drugih modelih, topsheet ni iz klasičnih ampak laminatov ampak ma advanced DG top(DG 70 fiberglas-ene 12% lažji kot ostali).Woodcore je tud en od razlogov: ni najbolj lomljiv, ma pa definitivno najbolši razmerje med vzdržlivostjo in težo. Brez skrbi, ne boš polomu če boš pravilno/normalno delu z njim. Če se pa slučajn kej zgodi, da začne odstopat al pa kej, ti ga pa itak zamenjajo.

Razumem.
Pri vezeh mi je pa čudno to da mam velikot M/L pa mam bootse 42 pa sm mogu do konca pudalšat une strape(paščke al nevem koko se reče).
Pa newem a je za freestyle bol da so 3D strapi al da so navadni?

glavn da nogo primejo. navadni se upognejo ko zategneš, 3D majo že v naprej določen šejp. nisem opazu razlike.

k gledam kkšne vezi raiden k majo 3d majo res 3d d se reče…

Icon-m jure 6 post(s)

ja jst sm iz okolice

www.mungo.si evo ti riderje iz ŠL in okolice :)